Dierenartsencombinatie Staphorst-IJhorst-Rouveen biedt verschillende diensten en behandelingen aan voor huis- en landbouwdieren. Hieronder zijn deze diensten en behandelingen per huisdiersoort te vinden.

Diensten die Dierenartsencombinatie Staphorst-IJhorst-Rouveen aanbied

Bij Dierenartsencombinatie Staphorst-IJhorst-Rouveen beschikken we over moderne apparatuur. Deze instrumenten gebruiken wij om de meest optimale zorg voor uw landbouw- huisdier te kunnen bieden. Een bekwaam en enthousiast team van dierenartsen en assistentes staat voor u en uw dierenvriend klaar!

Uitgebreid laboratorium

Binnen Dierenartsencombinatie Staphorst – IJhorst – Rouveen hebben wij verschillende onderzoeksmogelijkheden binnen onze laboratoria. Elke praktijk heeft zijn eigen apparatuur staan.

Ons laboratorium

Bloeddrukmeting

Het is van belang om regelmatig de bloeddruk van uw huisdier te laten meten door middel van een bloeddrukmeting.

lees over bloeddrukmeting

ECG Hartfilmpje

Met een ECG hartfilmpje kunnen we het functioneren van de hartspier zichtbaar maken.

lees over het ECG hartfilmpje

Echografie

Met behulp van echografie kunnen we verschillende organen in het lichaam van uw huisdier beoordelen op vorm en functioneren.

Lees over Echografie

Gebitssanering

Al onze praktijken beschikken over apparatuur om een gebitsreiniging uit te kunnen voeren. Binnen de kortste keren ruikt uw hond weer fris!

Lees over gebitssanering

Tandheelkundige zorg

Twee van de drie katten ouder dan drie jaar hebben gebitsproblemen. Daarnaast komen gebitsproblemen ook veel voor bij honden.

Lees meer over tandheelkundige zorg