Gefeliciteerd, u heeft een pup of kitten!

U vindt toch ook dat uw pup en kitten de beste zorg verdient? Wij maken dit mogelijk met het gezondheidsplan.
In het gezondheidsplan, wordt al de noodzakelijke preventieve gezondheidszorg voor uw nieuwe pup of kitten, gedurende het 1e levensjaar aangeboden. Met het plan kunt u besparen en over het hele jaar gespreid betalen. Of u kunt er voor kiezen om eenmalig te betalen. Dan ontvangt u 5% extra korting. Het gezondheidsplan is geen verzekering maar een kortingsabonnement voor preventieve gezondheidszorg.

Op onderstaande knoppen kunt u navigeren naar de pagina’s over het zorgplan voor puppy’s of kittens.

Kitten zorgplan
Puppy zorgplan

DAC Staphorst – lJhorst – Rouveen maakt het gemakkelijk voor u

Een pup of kitten in goede conditie loopt minder risico op ziektes en aandoeningen. Daarom vinden wij preventieve gezondheidszorg erg belangrijk. In het gezondheidsplan zijn alle diensten opgenomen die onder preventieve gezondheidszorg vallen. Deze zijn zien in op de betreffende pagina’s over het puppy zorgplan of het kitten zorgplan. Op het gezondheidsplan ontvangt u korting. Daarnaast kunt u er voor kiezen om het hele bedrag eenmalig te betalen of gespreid via een maandelijkse automatische incasso. Bij de maandelijkse incasso betaald u 9 keer het bedrag. Betaalt u eenmalig, dan ontvangt u, boven op de huidige korting, nogmaals 5% extra korting.

kat-en-hond-samen-in-het-gras

Zorgen voor uw pup of kitten doen wij samen

Pups en kittens gaan voortdurend op onderzoek uit, overal aan ruiken, bijten en alles uitproberen. Daarom hebben pups en kittens een goede opvoeding nodig. U wilt immers dat uw pup of kitten opgroeit tot een gezonde en sociale medehuisbewoner! Dierenartsencombinatie Staphorst – IJhorst – Rouveen zal u begeleiden tijdens de opvoeding van uw pup of kitten en hierbij persoonlijke adviezen geven. Daarnaast leert uw pup of kitten dat een bezoekje aan de dierenarts ook leuk ken zin.

BEL, MAIL OF KOM LANGS

Contact opnemen met ons

info@dacstaphorst.nl

MAIL ONS

Achthoevenweg 10
7951 SK Staphorst

Kom langs op afspraak

MA T/M VR: 08:00 tot 18:00 uur

ZA: 08:00 TOT 12:00 UUR

ZO: GESLOTEN

maak eenvoudig je afspraak met deze QR code!

maak eenvoudig je afspraak met deze QR code!

0522 462 929

BEL ONS